Bruk nivåer av CSGO-skinn

Slitasjenivået er en statistikk i spillet som indikerer tilstanden til et gitt CSGO-skinn. Det er uttrykt som en flyteverdi som varierer fra 0,0 til 1,0, med 1,0 som indikerer at huden er helt nedslitt. Når et CSGO-skinn oppnås via et etui eller droppes, tildeler spillet det en tilfeldig flyteverdi, som har en direkte innvirkning på hudens utseende. Jo høyere float, for eksempel, jo mindre synlig er kunstverket på den gitte huden.

Som du sikkert har gjettet, påvirker det hele prisen på et bestemt CSGO-skinn. Generelt, jo høyere hudens slitasjenivå er, jo lavere er prisen, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen av de beste våpenslitte CSGO-skinnene, for eksempel, kan tiltrekke seg høyere priser hvis samfunnet finner dem mer tiltalende enn de rene. les mer om best weapon skins csgo.

Her er en komplett liste over slitasjenivåer

Stridsskadet

Selv om de utgjør de fleste dråpene, betyr ikke dette at de er ubrukelige eller verdiløse CSGO-skinn. Battle-Scarred-floaten varierer fra 0,44 til 1,0. Selv om de er de rimeligste våpenskinnene CSGO, betyr det ikke at du ikke vil kunne finne noe bra med det slitasjenivået. Med denne flyteren kan Covert og Classified skins fortsatt være ganske verdifulle.

Godt slitt

Med en flyte mellom 0,37 og 0,44 på Well-Worn-nivået, kan du begynne å finne hudverdenens underdogs. Noen av de godt slitte skinnene ser forferdelige ut, mens andre knapt er verre enn CSGO-skinnene på høyere nivå. I denne kategorien finner du CSGO-skall som er både rimelige og latterlig billige.

Felttestet

På dette nivået begynner hudens skade vanligvis å bli mer synlig med for eksempel riper. Mens de normalt har en lavere markedsverdi, tar de hensyn til de mest lønnsomme handelene når de kombineres med Minimal Wear CSGO-skinnene, ettersom balansen mellom hudkvalitet og markedsvolum er et godt punkt med visse skinn fra disse to slitenivåene. Flytningen til de felttestede skallene varierer fra 0,15 til 0,37.

Minimal slitasje

CSGO-skinn i minimal slitasje er rimeligere enn fabrikknye CSGO-skinn, uten liten reduksjon i hudkvalitet. Gitt den lave prisen og ubetydelig slitasje, er Minimal Wear CSGO-skinn vanligvis de mest populære. Deres flyteverdi er i området 0,07 til 0,15.

Fabrikkny

Med flytere som varierer fra 0,00 til 0,07, er Factory New CSGO-skinnene de flotteste på CSGO Skins-markedet. De er vanligvis de dyreste skins CSGO, koster betydelig mer enn de beste våpen skins CSGO i Minimal Wear. For det som er kjent som «overbetaling for float», selges visse lavere-end floats for absurd høye priser.